07 lipnja 2009

Brazil

Cruziero - Internacional 1 @ 2,00
I ovo je dosta zanimljiva utakmica iz razloga što i ovdje izostanci mogu biti presudni. Iako je Internacional odlično otvorio sezonu, te su prvi sa četiri pobjede iz isto toliko susreta i odličnom gol razlikom 6:1 ipak im danas šanse za dobrim rezultatom nisu velike. Cruzeiro je odličan domaćin, u napadu učinkovit a u obrani čvrst i pouzdan i rijetko gostima daju šansu da i bod odnesu. I tradicija je na strani Cruzeira, u zadnjih pet domaćinstava protiv Internacionala zabilježili su i isto toliko pobjeda:
08 Cruzeiro vs. Internacional 2:0
07 Cruzeiro vs. Internacional 3:2
06 Cruzeiro vs. Internacional 2:1
05 Cruzeiro vs. Internacional 3:2
04 Cruzeiro vs. Internacional 2:0
A ono što bi trebalo biti presudno za ovu utakmicu bi trebali biti izostanci. Trener Cruzeira Adilson Batista neće moći računati na Ramiresa koji je sa repkom i na ozljeđenoga Athirsona ali se u tim vračaju Wagner Silva i Leonardo. Gosti imaju kud i kamo više problema jer su sa repkom dva dosta bitna igrača Kleber i Nilmar a ozljeđen je D'Alesandro dok je nastup Taisona pod velikim upitnikom.
Sve u svemu smatram da su domaćini favoriti večeras, odnosno mislim da je opcija 1x dosta sigurna, a ja idem sa čistom jedinicom.

Nema komentara:

Arhiva bloga