06 lipnja 2009

Kvalifikacije za SP - 2

Švedska-Danska 1 @ 2,00
Ovo bi trebao biti zadnji vlak za Švedsku repku ako žele biti na završnici SP-a, porazom ili čak i neriješenim ishodom oni otpadaju iz utrke. Imaju solidnu reprezentaciju ali niz nespretnih okolnosti ih je doveo do ove nezavidne situacije. Imaju najmanje utakmica u ovoj skupini, četiri (1-3-0) ali definitivno ukoliko ne pobjede njihove se šanse drastično smanjuju, uvjeren sam da oni to neće dozvoliti. Razlog tog mog uvjerenja je povratak njihove najveće zvijezde Zlatana Ibre Ibrahimovića koji će zajedno sa prekaljenim Larssonom biti stalna prijetnja za gol Danaca.
Danci u ovu tekmu ulaze sa dosta problema, ozljeđeni su obrambeni Krøldrup i Laursen, te srednjaci Jensen i Andreasen kao i iskusni napadač Jon Dahl Tomasson, vjerojatno oni neće nastupiti, još je pod velikim upitnikom i nastup Aggera. Već su najavili da će u obrani nastupiti manje iskusni igrači Kjær i Møller Christensen. Pa sada dali oni mogu zadržati Ibru i Larssona - TEŠKO.
Još jednom napominjem da je Šveđanima ova tekma -biti ili ne biti- pa još uz sve probleme koji imaju Danci ja Švede smatram za velike favorite ovog susreta. Ja vjerujem u atak od prve minute pa možda i p/k 1/1 ima smisla odigrati.

Švedska pobjeda 8/10
Švedska pobjeda (p/k 1/1) 3/10

Nema komentara:

Arhiva bloga