06 lipnja 2009

Triple SP

Albanija - Portugal 2 @ 1,50 (FT 1:2)
Island-Nizozemska 2 @ 1,40 (FT 1:2)
Argentina-Kolumb.1 @ 1,30 (FT 1:0)

ukupno: 2,73
-Portugal mora pobjediti ukoliko želi na SP. U sličnoj su situaciji kao i Švedska, s tim da imaju jednu tekmu više 5(1-3-1). Naravno ako izgube ili igraju neriješeno gube svaku šansu za plasman na SP. Vjerujem da će svi igrači dati svoj maksimum, kvalitetu imaju a motiv je ne upitan. Može se očekivati bunker Albanije, ali ako se na vrijeme probije tada bi i uvjerljiva pobjeda bila moguća.
-Nizozemci bi sa pobjedom bili 100% na završnici SP-a, najuvjerljivije su odigrali ove kvalifikacije (5-0-0) sa gol razlikom 12:1. Island je repka koja se može i mora pobijediti, teško da imaju kvalitetu da iznenade. Nizozemci će nastupiti sa ovim sastavom: Maarten Stekelenburg - John Heitinga, Andre Ooijer, Joris Mathijsen, Giovanni van Bronckhorst - Dirk Kuyt, Mark van Bommel, Robin van Persie, Nigel de Jong, Arjen Robben - Klaas Jan Huntelaar. Pa sada vi prosudite dali Island ima ikakve šanse večeras.
-Argentina se dovela u za njih neprirodni položaj, na samom su rubu onih mjesta koje vode na SP. Situacija je krajnje ozbiljna, jer večerašnjim neuspjehom doći će do konfuzije u njihovoj repki i onda su i najcrnji scenariji mogući. Oni to ne smiju dozvoliti jer Urugvaj im puše za vratom, kao i Kolumbija s kojom igraju večeras. Ipak vjerujem u kvalitetu Argentine, ustvari smatram ih trenutno i najjačom repkom na svijetu, pa ne treba sumnjati da će oni sve učiniti kako bi danas pobijedili.Maradona je najavio sastav sa čak tri napadača, ofanziva do kraja. Sastavi:
Argentina: Andujar; Demichelis, Diaz, Heinze, Gago; Mascherano, Gutierrez, Veron; Messi, Aguero, Tevez
Kolumbija: Ospina; Perea, Cordoba, Yepes, Armero; Vargas, Guarin,Bedoya, Marin, Torres; Rodallega

Nema komentara:

Arhiva bloga